Friday, 23 December 2011

simple story about my life

All people have life style...mcm aku jgak...sbnrnya hidup  aku mcm org lain juga....simple....tpi aku rasa mesti korg nk taw lbh lg tntg aq kan????tol tak????kihkihkih....
korg tahu nama aq???klau tak tahu aku nk bagi tahu...betul ni tak tahu...ok lah aku kasi tahu...kasihan korg kan...nama aku NOOR DALINA BINTI MOHD RODZI....aku sbnrnya mcm korg juga...umur aku17 TAHUN(muda lagi...)hehehehe..

Aku sbnrnya lahir dalam keluarga yg sederhana...(nk kata kaya tak lh cgt...biasa je...huhuhu)tapi aku bangga kerana aku masih ada keluarga lagi...aku ada 6 adik beradik(3 laki &3 perempuan....)(pandaikan ibu aku merancang....kahkahkah....)dalam keluarga aku anak ke-4(tpi stgh orgb yg tak kenal aku mesti ckp aku ank bongsu...dyeowg ckp aky ank mnje....herm....ayt la 2....)tapi aku bangga la sikit...bukan senang org nk ckp.Tapi kadang2 aku sedih juga bila org ckp adik aku yg perempuan itu kakak aku...(herm...maybe aku ni kecil kot daripada dye...)whatever lh apa orang nk ckp,janji aku happy dengan hidup aku...

                                                  Ni lh aku kalau korg nak knl...(hye...)

                                       Ni lak aku dgn member aku...(best friend kot...)
                               ni lak sepupu aku dgn ank angkt ibu aku...(comel tak???)
kakak aku ni...dgn dye pnye bf...(bf lama dye bukan ncem pon...tpi baik ok la 2...janji dyeowg happy)

                                                               family aku la nie...
Herm...aku rasa lah cita-cita aku ak jadi ahli bio-chemistry kot...itu pon kalau result spm aku bagus...kalau tak aku kerja lah apa yg aku dpt....huhuhuhu...harap2 lah aku dapat la capai cita2 aku tu...(eleh...periksa kimia pon hampeh...ada hati...nk jadi ahli bio-chemistry)herm...aku rasa malas lh nk cerita lagi...nanti2 lah aku sambung balik...jari aku pon dah penat type...nanti-nanti lah aku sambung....da....

No comments:

Post a Comment